MielHOT vürtsikas mesi 180G

9,60 

MielHOT : vürtsikas mesi Kalabria tšillipipraga. Metsikute lillede mee ja Kalabria tšillipipra

kohtumine annab elu meele, millel on ainulaadne ja vastupandamatu maitse. See eriline mesi, mida iseloomustab puuviljane aroom ja meeldiv vürtsikas puudutus, on sündinud tippkvaliteedilise Zagara mee loomuliku magususe ja Tutto Calabria Kalabria tšillide tugeva maitse kombinatsioonist.

Laos

Kategooriad: ,
Jaga oma armastust

MielHOT vürtsikas mesi Calabria tšillipipraga.

Metsikute lillede mee ja Kalabria tšillipiprade kohtumine annab elu meele, millel on ainulaadne ja vastupandamatu maitse.

See eriline mesi, mida iseloomustab puuviljane aroom ja meeldiv vürtsikas noot, on saadud magusa naturaalse tippkvaliteediga apelsiniõie mee ja Tutto Calabria piirkonna Calabria tšillide tugeva maitse kombinatsioonist .

MielHOT Tutto Calabria on koostisosade maitsete ja aroomide täiusliku tasakaalu tulemus. Iga tilk jutustab lugu päikeselistest Calabria maadest, kus loodus pakub väärtuslikke ja jäljendamatuid aardeid.

MielHOT vürtsika mee ja Kalabria tšilli mitmekülgsus muudab selle ideaalseks rikastamiseks paljudele roogadele, alates salatitest kuni lihani, juustudest kuni magustoitudeni . Lisaks muudavad mee ja tšillipipra kasulikud ja antioksüdantsed omadused selle suurepäraseks tervise liitlaseks , aidates säilitada keha ja vaimu tasakaalu ja elujõudu.

Meie tšillimee valimine tähendab Calabria maa toodete kvaliteedi, autentsuse ja ehtsuse valimist. See on armastuse väljendus kohaliku kulinaarse traditsiooni vastu, mis avaldub selle väärtusliku nektari igas tilgas.

Tutto Calabria meega saab igast hetkest unustamatu kogemus, mida saab nautida kõigi meeltega. Head isu!

Kaal

180 g

Koostisosad:

Itaalia mesi 97%, Kalabria tšilli 2,8%, sool. Hoida jahedas ja kuivas kohas.

Ladustamine

Säilitamisjuhised: Pärast avamist hoida külmkapis. Säilitamistingimused: Pärast avamist hoida külmkapis.

Kuidas kasutada

MielHOTi soovitatakse salatite, juustude, liha ja magustoitude maitsestamiseks ja rikastamiseks.